Objavljen:

HOLA SYSTEMS PODRŽAVA RAZVOJ POGRANIČNIH I MALIH GRADOVA

Evropski fond podstiče razvoj pograničnih gradova kao i razvoj devastiranih opština. Zapravo, Evropski fond pruža šansu da inovacije u tehnološkom razvoju učestvuju u oblikovanju lokalne zajednice po svim evropskim standardima.

Priroda i prirodnost ljudi, toplina i tradicionalni kulinarski specijaliteti su vanvremenske vrednosti malih gradova. Uprkos lepotama, pogranični gradovi kao i gradovi koji nemaju razvijenu privredu, imaju razne lokalne probleme. EU fond inicira osavremenjavanje ovakvih zajednica.

 

HOLA OSAVREMENJUJE PIROTSKI MUZEJ

 

Saradnjom EU fonda i Muzeja ponišavlja u Pirotu izabran je Holin displej – interaktivni uređaj radi informisanja i edukacije posetilaca. Posetioci uz pomoć Holinog interaktivnog displeja 32“, Holine aplikacije (flipbook- a) i Holinog audio-vodiča ostvaruju interakciju između fizičkog i digitalnog sveta odnosno, ovako povezuju svet modernog i tradicionalnog, prošlog i sadšnjeg.

Audio-vodič posebno doprinosi utisku, originalna muzika prati epohu, dok pripovedanje oživljava slike prošlog vremena i tako turisti ponesu sa sobom utisak neprekidnog trajanja grada pod Starom planinom.

Audio – vodič u pirotskom muzeju: šta je ono što vidim?

AKO RAZUMEŠ PROBLEME ZAJEDNICE, MOŽEŠ I DA IH REŠIŠ

 

Daljom saradnjom EU fonda i gradova, Hola je svoje uređaje instalirala u Raški, Leskovcu i Bačkoj Topoli.

Raška je uz pomoć Hole pronašla zanimljivo rešenje za određene teme u katastru koje su oduzimale vreme, pa su morale biti sistematizovane. Holin uređaj štedi vreme, a samim tim i novac.

Hola u Raški štedi vreme i novac

HOLA PRIKAZUJE ŠTA SE ČITA U BIBLIOTECI U LESKOVCU

 

Pored sistematizacije, cilj instaliranja Holinog displeja je i animiranje kao i edukacija stanovništva. U Narodnoj biblioteci u Leskovcu, Hola je instalirala svoj displej kako bi najnoviji događaji bili vidljivi što većoj publici.

Hola interkativni displej u Leskovcu

DOBRO DOŠLI U BAČKU TOPOLU UZ HOLU!

 

U Bačkoj Topoli kroz Holin uređaj i aplikaciju je predstavljen grad dobrih suseda, sa svim znamenitostima važnim za multikulturnu zajednicu. Turističke atrakcije u samom gradu su preglednije na interaktivnom displeju.

Pored praktične primene, Holin interaktivni displej 32“, predstavlja korak napred u modernizaciji gradova i u životima pojedinaca. Hola svojim uređajima podiže svest o značaju kulturnog nasleđa, olakšava birokratske poslove zajednice i čini vidljivim sve znamenitosti vezane za određeni grad.
Turizam u malim gradovima na interaktivnim displejima je na dohvatu ruke, samo treba krenuti putem atrakcija koje je Hola učinila vidljivim.

 

Svaka poseta ovakvim opštinama je nosila sa sobom zadovoljstvo u saradnji obeju strana. Kada korisnik dobije Holin uređaj, urađen sa velikom pažnjom i uređaj u koji verujete i stalno nadograđujete, vidite kako ste dotakli korisnika na nov način, razgranali mu načine saznavanja, uneli korisniku novu dinamiku poslovanja, i proširili svet ideja.
Male zajednice znaju šta znači investirati u budućnost, zato su izabrale Holu. Izaberite i vi Holu jer ćemo se razumeti.

Kreiramo hardver po vašim potrebama
Iskustvo u kreiranju inovacija
Vaše kreativne ideje možete prepustite nama. Nudimo inovativan pristup savremenoj tehnologiji. Potpuna posvećenost našeg stručnog tima inženjera i dizajnera prilagođava se vašem projektu. Možemo da razvijemo kompleksne elektronske i mehaničke komponente.
Logistička podrška i briga o isporuci
Nakon ostvarene saradnje, isporuka uređaja mora biti brza i profesionalna. Vodimo računa o logistici, transportu i zaštiti od rizika u transportu kroz osiguranje pošiljaka.
Partnerstvo i saradnja sa nama
Našim partnerima pružamo nove ideje, novu perspektivu, nadograđujemo Vaš koncept poslovanja. Svaku vašu ideju profesionalni Holin kadar sprovodi odgovorno i predano. Jako nam je bitno poštovanje rokova i dogovorenih ideja. Saradnja sa Holom donosi bolje rezultate u Vašem poslovanju.
Zajednički razvoj
Imate neku ideju? Podelite je sa nama.
Pozovite nas