Hola Systems tim bavi se razvojem i proizvodnjom inovativnih, interaktivnih hardverskih rešenja

Glavna polja rada kompanije su razvoj informacionih tehnologija i proizvodnja interaktivnih uređaja. Ono na šta je kompanija naročito ponosna je tim ljudi koji svakodnevno radi na sopstvenom stručnom usavršavanju, unapređenju proizvodnje i samih proizvoda, širenju novih ideja i praćenju sve zahtevnijih i sofisticiranijih potreba dinamičnog poslovnog okruženja.

Nudimo sva rešenja na jednom mestu, od razvoja ideje do plasiranja proizvoda na tržište

Stojimo na usluzi sa inovativnim idejama koje ispunjavaju Vaše zahteve. Veliki značaj pridajemo pružanju kompletne usluge i rešenja našim korisnicima i njihovom dugoročnom zadovoljstvu.

Osnivač. Inženjer elektronike

Dragan Miljković

Višegodišnje iskustvo preneto u startup projekat nazvan Hola Systems. Ljubav prema industrijskom dizajnu i posebnim detaljima u razvoju omogućuju nam da naši proizvodi nose elegantnost koja se prepoznaje. Veliku zaslugu nose svi članovi našeg tima.

Diplomirani ekonomista, menadžer prodaje

Danijela Miljković

Diplomirani ekonomista. administracija i logistika

Ivana Gocić

Deo je tima od samog početka i veoma je zaslužna za plasiranje Hola uređaja na EU i ostala tržišta. Logistika i administracija nose teret jednak stvaranju proizvoda. Pozitivna u radu sa željom da svakog dana nauči nešto novo.

Diplomirani filolog, SEO & Digital Marketing

Danijela Jevtić

Trenutke i zanimljive detalje iz iskustva u radu Hola Systems koji se svakog dana uvećavaju, Danijela beleži i poput istraživačkog novinara, pažljivo odabranim pitanjima, ispisuje sadržaje koje prenosi na blog, sajt i ostale društvene mreže.

Grapfički dizajner & 3D modelator

Bratislav Jovanović

Umesto da ga opisujemo, mogli bismo ga nacrtati - takav je Bracin stav. Jako je zainteresovan za kvalitetnu muziku i specifične projekte. Snalazi se sa klavijaturom jednako kao i sa olovkama.

Podaci o firmi

HOLA SYSTEMS DOO Niš, Vladislava Petkovića Disa 70, 18000 Niš
PIB: 111218598, MB: 21443778

Pozovite nas