Interaktivni uređaji sa ekranima osetljivim na dodir su naš prvi brend koji smo osmislili 2019. godine. U vašem radnom prostoru zaokupiraju pažnju kako samim izgledom, tako i sadržajem koji je prilagođen krajnjim korisnicima. Njihove osnovne funkcije su da informišu i prezentuju sadržaje. Uređaji doprinose vašem poslovanju tako što stičete zadovoljne korisnike - korisnici su nadogradili svoja saznanja i dobili informaciju u željenom trenutku. Sva tri interaktivna uređaja, pored toga što su funkcionalna, imaju i jedinstven i moderan dizajn. Tim dizajnera je uskladio funkcionalnost sa estetskim standardima. Uređaji su pouzdani partneri u poslovanju na koje se možete osloniti i koji nadograđuje znanja i pružaju inspiraciju korisnicima.

Hola uređaji su pouzdani partneri u poslovanju na koje se možete osloniti i koji nadograđuju znanja i pružaju inspiraciju korisnicima.

Solarnu klupu smo konstruisali jer nam je stalo do sredine u kojoj živimo. Obnovljivi izvori energije su potreba savremenog društva i u skladu sa tom idejom nastale su solarne klupe. Napajanje je solarno i sve funkcionalnosti su omogućene preko solarnih punjača.

U našoj ponudi su dva modela solarne klupe – Interaktivna Solarna klupa i Eco Solarna klupa. Klupe su prepoznatljivog dizajna naše kompanije i odgovaraju navikama modernog čoveka. Ergonomija klupe i njene funkcionalnosti u potpunosti su prilagođene modernim urbanim prostorima. Dominantne su u prostoru, okupljaju veliki broj ljudi. Postavljene na gradskom trgu ili ispred značajne ustanove (opštine, zdravstvene ustanove i dr.) pružaju građanima mogućnost da se inforimišu o kvalitetu vazduha, pružaju mogućnost punjenja pametnih uređaja kao i korišćenje bežičnog interneta. Takođe, solarne klupe poseduju mesto postavljanja postera koji je dodatno osvetljen.

Dizajnirane su tako da se svojim dizajnom uklapaju u savremenu urbanu sredinu. Ergonomija klupa i njihove funkcionalnosti odgovoraju potrebama modernog društva.

Tour Guide Sistemi kao i Audio Vodiči (glasovni vodiči) prenose nasnimljene sadržaje preko uređaja koji su personalizovani samo za te namene ili preko mobilnih telefona posetilaca. Ovi glasovni sistemi pružaju neometanu komunikaciju velikih grupa na lokaciji koja je opterećena bukom, ili pak koja zahteva tiši ton u komunikaciji. Uz glasovne sisteme posetioci bez smetnji buke i gužve, slušaju sadržaje zbog kojih se i nalaze na određenoj lokaciji. Sadržaji su dati na više jezika i dostupni su online ili mogu biti snimljeni na samim uređajima koji se dobijaju u ustanovi u kojoj se nalazite.

Uz tour guide sistem ili audio vodič organizujte stručno vođenje grupnih poseta. Olakšajte rad sa velikim grupama.

Uređaji za dezinfekciju su postali prepoznatljivi proizvodi naše firme u trenutku kada su i nastali. Svoju aktuelanost su odmah zadobili zbog okolnosti koja je iziskivala takve uređaje. Hola dezinfekcionim uređajima poštuju se zakonske mere i ujedno se olakšavaju radni procesi bez dodatnog uključivanja ljudi. Time se dodatno smanjuju troškovi. Proizvodi su namenjeni za profesionalnu upotrebu, za fabrike, kompanije, javne ustanove i objekte sa visokom frekvencijom ljudi. Sa njim se posetioci osećaju bezbedno u ustanovama kao što su muzeji, galerije, pozorišta itd. Potpuno je siguran, precizan i jednostavan za upotrebu.

Društvo koje se bori sa pandemijom, u ovim uređajima vidi dobrog saveznika koji brine o bezbednosti na radu. Ne štite samo od aktuelnog virusa, već njihovo korišćenje nalazi širu primenu a to je stalna potreba za održavanjem higijene i dobrog zdravlja zaposlenih i korisnika.

Uređaji za beskontaktnu dezinfekciju ruku su pouzdani saradnici. Rukovanje uređajima je lako, njihova usluga je efikasna i pružaju osećaj bezbednosti.

Dobra saradnja zaposlenih rezultira konstantnim inovacijama. Tim dizajnera i ineženjera, naša logistička podrška i fleksibilna organizacija menadžmenta, mogu svaku vašu ideju učiniti funkcionalnom i primenljivom. Možemo inovirati zajedno, raditi na novim proizvodima po vašoj ideji ili pak ceo posao možete prepustiti našem timu. Proizvod sprovodimo od ideje do realizacije precizno i uvek u skladu sa rokovima. Cenimo svoje i vaše vreme jednako.

Proces stvaranja novog proizvoda prolazi kroz obavezne sledeće faze: planiranje, simulacija, testiranje, proizvodnja i puštanje u rad. Najznačajnija faza inženjera je planiranje, tu su sva njihova znanja ustremljena na visoku funkcionalnost uređaja. Dizajneri rade paralelno sa inženjerima. Funkcionalnost proizvoda se usklađuje sa komponentama koje pored dopadljivosti moraju zadržati efektivnost.

Saznajte kako se novi proizvodi razvijaju i kako svi detalji prilikom projektovanja i dizajniranja se grupišu u jedno. Pogledajte kako vaša ideja postaje realnost.

Kreiramo hardver po vašim potrebama
Iskustvo u kreiranju inovacija
Vaše kreativne ideje možete prepustite nama. Nudimo inovativan pristup savremenoj tehnologiji. Potpuna posvećenost našeg stručnog tima inženjera i dizajnera prilagođava se vašem projektu. Možemo da razvijemo kompleksne elektronske i mehaničke komponente.
Logistička podrška i briga o isporuci
Nakon ostvarene saradnje, isporuka uređaja mora biti brza i profesionalna. Vodimo računa o logistici, transportu i zaštiti od rizika u transportu kroz osiguranje pošiljaka.
Partnerstvo i saradnja sa nama
Našim partnerima pružamo nove ideje, novu perspektivu, nadograđujemo Vaš koncept poslovanja. Svaku vašu ideju profesionalni Holin kadar sprovodi odgovorno i predano. Jako nam je bitno poštovanje rokova i dogovorenih ideja. Saradnja sa Holom donosi bolje rezultate u Vašem poslovanju.
Zajednički razvoj
Imate neku ideju? Podelite je sa nama.
Pozovite nas