Proizvodi

BUDITE DEO INOVACIJE

HOLA – INTERAKTIVNI KIOSK 43″

JEDINSTVEN,  MODERAN DIZAJN, VELIKI DISPLEJ OSETLJIV NA DODIR

Hola interaktivni kiosk 43″ sa ekranom osetljivim na dodir je jedinstven uređaj nastao u Srbiji. Razvoju uređaja pomogao je Inovacioni fond pri Ministarstvu Srbije. Proizvod je urađen po svim standardima koji ga čine korisnim, jedinstvenim, bezbednim…

HOLA – INTERAKTIVNI DISPLEJ 32″

MODERAN DIZAJN, ROTACIJA EKRANA, PRAKTIČAN

Hola interaktivni displej 32″ sa ekranom osetljivim na dodir je modernog oblika koji je pogodan za prostorije i objekte manje površine. Displej se može montirati na zid i na njegovom postolju. Jedinstven dizajn omogućuje mu upotrebu i na sajmovima.

HOLA – INTERAKTIVNI SPOLJNI KIOSK 49″

SPOLJAŠNA UPOTREBA, ZA SVE VREMENSKE PRILIKE, ANTI VANDAL ZAŠTITA

Hola (outdoor) spoljašni kiosk uređaj 49″ sa ekranom osetljivim na dodir, otporan je na sve vremenske prilike -40℃ do +50℃. Kućište je izrađeno po IP 67 standardu i otporno je na kišu, sneg, jake sunčeve zrake. Ekran je debljine 6mm sa antivandal zaštitom.

HOLA XL – DIGITALNI PULT ZA BESKONTAKTNO MERENJE TEMPEREATURE I DEZINFEKCIJU RUKU

KONTROLNI PULT, DEZINFEKCIJA, MERENJE TEMPERATURE SA DALJINE

Predstavljamo Vam proizvod koji je podržan u okviru javnog poziva za suzbijanje efekata pandemije COVID-19 Fonda za inovacionu delatnost i Ministarstva, prosvete nauke i tehnološkog razvoja.

HOLA M – BESKONTAKTNI UREĐAJ ZA DEZINFEKCIJU RUKU

DEZINFEKCIJA RUKU, SENZORSKA JEDINICA, VELIKI KAPACITET REZERVOARA

Hola beskontaktni sistem za dezinfekciju ruku je potpuno automatizovan. Veoma je stabilan i otporan na mehaničke udarce pa je pogodan za objekte sa velikim prometom posetilaca. Može se koristiti u restoranima, prodavnicama, kompanijama, institucijama, objektima od značaja, proizvodnim pogonima i mnogim drugim objektima.

HOLA M LIGHT – BESKONTAKTNI UREĐAJ ZA DEZINFEKCIJU RUKU

DEZINFEKCIJA RUKU, SENZORSKA JEDINICA, VELIKI KAPACITET REZERVOARA OD 10 LITARA

Hola M Light je beskontaktni sistem za dezinfekciju ruku sa velikim kapacitetom rezervoara i zbog toga je idealan za visoko porometna mesta poput kompanija, institucija, objektima od značaja, proizvodnim pogonima, tržnim centrima.

Pozovite nas