Interaktivni uređaji su naš prvi brend koji smo osmislili 2019. godine. U vašem radnom prostoru zaokupiraju pažnju kako samim izgledom, tako i sadržajem koji je prilagođen krajnjim korisnicima. Njihove osnovne funkcije su da informišu i prezentuju sadržaje. Uređaji doprinose vašem poslovanju tako što stičete zadovoljne korisnike- korisnici su nadogradili svoja saznanja i dobili informaciju u željenom trenutku. Sva tri uređaja, pored toga što su funkcionalna, imaju i jedinstven i moderan dizajn. Tim dizajnera je uskladio funkcionalnost sa estetskim standardima. Uređaji su pouzdani partneri u poslovanju na koje se možete osloniti i koji nadograđuje znanja i pružaju inspiraciju korisnicima.

Uređaji su pouzdani partneri u poslovanju na koje se možete osloniti i koji nadograđuju znanja i pružaju inspiraciju korisnicima.

Uređaji za dezinfekciju su postali prepoznatljivi proizvodi naše firme u trenutku kada su i nastali. Svoju aktuelanost su odmah zadobili zbog okolnosti koja je iziskivala takve uređaje. Hola dezinfekcionim uređajima poštuju se zakonske mere i ujedno se olakšavaju radni procesi bez dodatnog uključivanja ljudi. Time se dodatno smanjuju troškovi. Proizvodi su namenjeni za profesionalnu upotrebu, za fabrike, kompanije, javne ustanove i objekte sa visokom frekvencijom ljudi. Sa njim se posetioci osećaju bezbedno u ustanovama kao što su muzeji, galerije, pozorišta itd. Potpuno je siguran, precizan i jednostavan za upotrebu.

Društvo koje se bori sa pandemijom, u ovim uređajima vidi dobrog saveznika koji brine o bezbednosti na radu. Ne štite samo od aktuelnog virusa, već njihovo korišćenje nalazi širu primenu a to je stalna potreba za održavanjem higijene i dobrog zdravlja zaposlenih i korisnika.

Uređaji za beskontaktnu dezinfekciju ruku su pouzdani saradnici. Rukovanje uređajima je lako, njihova usluga je efikasna i pružaju osećaj bezbednosti.

Dobra saradnja zaposlenih rezultira konstantnim inovacijama. Tim dizajnera i ineženjera, naša logistička podrška i fleksibilna organizacija menadžmenta, mogu svaku vašu ideju učiniti funkcionalnom i primenljivom. Možemo inovirati zajedno, raditi na novim proizvodima po vašoj ideji ili pak ceo posao možete prepustiti našem timu. Proizvod sprovodimo od ideje do realizacije precizno i uvek u skladu sa rokovima. Cenimo svoje i vaše vreme jednako.

Proces stvaranja novog proizvoda prolazi kroz obavezne sledeće faze: planiranje, simulacija, testiranje, proizvodnja i puštanje u rad. Najznačajnija faza inženjera je planiranje, tu su sva njihova znanja ustremljena na visoku funkcionalnost uređaja. Dizajneri rade paralelno sa inženjerima. Funkcionalnost proizvoda se usklađuje sa komponentama koje pored dopadljivosti moraju zadržati efektivnost.

Saznajte kako se novi proizvodi razvijaju i kako svi detalji prilikom projektovanja i dizajniranja se grupišu u jedno. Pogledajte kako vaša ideja postaje realnost.

Kreiramo hardver po vašim potrebama
Iskustvo u kreiranju inovacija
Vaše kreativne ideje možete prepustite nama. Nudimo inovativan pristup savremenoj tehnologiji. Potpuna posvećenost našeg stručnog tima inženjera i dizajnera prilagođava se vašem projektu. Možemo da razvijemo kompleksne elektronske i mehaničke komponente.
Logistička podrška i briga o isporuci
Nakon ostvarene saradnje, isporuka uređaja mora biti brza i profesionalna. Vodimo računa o logistici, transportu i zaštiti od rizika u transportu kroz osiguranje pošiljaka.
Partnerstvo i saradnja sa nama
Našim partnerima pružamo nove ideje, novu perspektivu, nadograđujemo Vaš koncept poslovanja. Svaku vašu ideju profesionalni Holin kadar sprovodi odgovorno i predano. Jako nam je bitno poštovanje rokova i dogovorenih ideja. Saradnja sa Holom donosi bolje rezultate u Vašem poslovanju.
Zajednički razvoj
Imate neku ideju? Podelite je sa nama.
Pozovite nas