Reference

Turistička organizacija Niš

Hola Systems uspešno je realizovala projekat za Turističku organizaciju grada Niša. Isporučena su 5 uređaja za 5 lokacija. Na uređajima je implementirana aplikacija o Cerjanskoj pećini na čijoj lokaciji je TO Niš izgradila vizitorski centar. TO Niš se odlučio za interaktivne ekrane osetljive na dodir sa dimenzijom ekrana od 32 inča. Uređaji su postavljeni zidnim nosačima i za potrebe prezentacije na nekoj drugoj lokaciji lako se mogu demontirati i postaviti na specijalnim nosačima za spoljnu upotrebu.

Turistička organizacija Paraćin

Za Turističku organizaciju Paraćin realizovana su dva interaktivna kioska. Jedan interaktivni kiosk sa ekranom od 43 inča i jedan zidni HOLA uređaj sa ekranom od 32 inča.  Na uređajima je se učitava prezentacija TO Paraćin.

Think Innovative coworking i poslovni prostor

Think Innovative coworking i poslovni prostor u Nišu prostire se na preko 3700 m2 i kreiran je tako da ponudi svojim članovima savremeno radno okruženje po najvišim svetskim standardima. Hola Systems je u saradnji sa TI prostorim realizavala jedan interaktivni kiosk uređaj sa ekranom osetljivim na dodir 43″. Uređaj je postavljen na ulaz u prostor. Na uređuje je prezentacija o svim dešavanjima u zgradi. Interaktivna mapa sa brzim i lakim pronalaženjem kancelarija u prostoru. Najave događaja, galerije sa slikama restorana, teretane i poslovnih kancelarija samo su deo interaktivne prezentacije.