Reference

Proizvodi Hola Systems se integrišu u industrijske i poslovne sisteme, turističke centre i mnoge druge oblasti.

Siemens Mobility u Srbijia postavila je dva Hola pulta za beskontaktno merenje temperature. Jedan uređaj je postavljen u upravnoj zgradi dok je jedan postavljen u proizvodnom sektoru.

Nestle kompanija postavila je dva uređaja za beskontaktno merenje temperature. Jedan u proizvodnom sektoru dok je drugi postavljen u upravnoj zgradi na ulazu.

Kompanija Philip Morris je među prvim kompanijama prepoznala kvalitet Hola beskontaknog pulta i tri uređaja su postavljena na ulazima u frabrički kompleks.

Vojvođanska banka je instalirala 5 interaktivna displeja 32 u svojim filijalama. Hola Systems je razvila aplikaciju uz pomoć koje se korisnici banke preusmeravaju na brzu uslugu uz pomoć našeg displeja i time se smanjuje gužva na šalterima filijala.

U kompaniji Falke uspešno su instalirana dva Hola pulta za beskontaktno merenje temperature. Uređaji su povezani na njihov sistem kapije i time osigurana maksimalna bezbednost zapošljenih.

IKEA Slovenija je postavila Hola beskontaktni pult za merenje temperature i dezinfekciju ruku na ulazu u upravnu zgradu.

Hola Systems je uspešno postavila 3 uređaja na ulazima kompanije CRH - Moravacem d.o.o i jedan u upravnoj zgradi u Beogradu.

U cilju veće bezbednosti i vraćanja publike u Jugoslovenskom Dramskom Pozorištu smo instalirali jedan Hola uređaj za beskontaktno merenje temperature.

Contitech fluid Serbia doo Subotica je instalirala dva Hola digitalna pulta za beskontaktno merenje telesne temperature.

Ponosni smo na projekte koji su za nama

Svi naši klijenti su vredni poštovanja. Zadovoljni klijenti su najbolji pokazatelji kvaliteta rada naše firme. Ono šta drugi govore o nama je glas koji potvrđuje naš cilj da održavamo kvalitet i nižemo broj uspešnih projekata. Možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Galerija

  • Svi projekti
  • Kompanije
  • Turističke organizacije
  • Javni sektor
  • Proizvodne Industrije
  • IT
  • Galerije i pozorišta
  • HORECA

Pogledajte kako bi neki od uređaja izgledao u Vašem prostoru.

Koristite našu AR aplikaciju i pronađite najbolje mesto za željeni uređaj.

Pozovite nas