Reference

Stadion shopping center

Stadion shopping center je na svakom spratu obezbedio po jedan beskontaktni uređaj za dezinfekciju ruku. Odlično su se uklopili u prostor i reakcija njihovih posetilaca je odlična. Uređaji imaju veliki kapacitet rezervoara pa je za dopunu tečnosti za dezinfekciju ruku potrebno i više od dve nedelje.

Institut Niška Banja

Hola Systems je u martu mesecu instalirala dva Hola interaktivna kiosk uređaja u Institut za lečenje i rehabilitaciju u Niškoj Banji. Za potrebe Instituta na uređajima su instalirane aplikacije o centru, Niškoj Banji i okolini. Spoj turističkih i poslovnih sadržaja zdravstvenog centra dao je odličnu kombinaciju koja je lepo prihvaćena. Na naslovnoj stranici aplikacije korisnici mogu da interaguju sa stranicama o centru, interaktivnoj mapi sa pinovima, zdravstvenim delatnostima, sektorima, turističkim stazama, istorijatu i vremenskoj liniji koja sadrži istoriju Niša-Niške Banje i okoline od praistorije do danas. Takođe aplikacija prikazuje vremesnku prognozu sa trenutnom spoljnom temperaturom.

Think Innovative coworking i poslovni prostor

Think Innovative coworking i poslovni prostor u Nišu prostire se na preko 3700 m2 i kreiran je tako da ponudi svojim članovima savremeno radno okruženje po najvišim svetskim standardima. Hola Systems je u saradnji sa TI prostorim realizavala jedan interaktivni kiosk uređaj sa ekranom osetljivim na dodir 43″. Uređaj je postavljen na ulaz u prostor. Na uređuje je prezentacija o svim dešavanjima u zgradi. Interaktivna mapa sa brzim i lakim pronalaženjem kancelarija u prostoru. Najave događaja, galerije sa slikama restorana, teretane i poslovnih kancelarija samo su deo interaktivne prezentacije.

Turistička organizacija Paraćin

Za Turističku organizaciju Paraćin realizovana su dva interaktivna kioska. Jedan interaktivni kiosk sa ekranom od 43 inča i jedan zidni HOLA uređaj sa ekranom od 32 inča.  Na uređajima je se učitava prezentacija TO Paraćin.

Turistička organizacija Niš

Hola Systems uspešno je realizovala projekat za Turističku organizaciju grada Niša. Isporučena su 5 uređaja za 5 lokacija. Na uređajima je implementirana aplikacija o Cerjanskoj pećini na čijoj lokaciji je TO Niš izgradila vizitorski centar. TO Niš se odlučio za interaktivne ekrane osetljive na dodir sa dimenzijom ekrana od 32 inča. Uređaji su postavljeni zidnim nosačima i za potrebe prezentacije na nekoj drugoj lokaciji lako se mogu demontirati i postaviti na specijalnim nosačima za spoljnu upotrebu.

Call Now ButtonPozovite nas