Mi brinemo o vašim porudžbinama

Isporučujemo brzo i odgovorno. Sve vezano za distrbuciju i logistiku je briga Hola Systems-a. Svi proizvodi su maksimalno zaštićeni i osigurani od fizičkih oštećenja. Ponosni smo na kvalitet i brzinu koju pružamo našim korisnicima.

Mi brinemo o logistici

Pribavljanje dokumentacije je naša briga.

Sve ugovore i detalje koje predviđa saradnja sa Hola Systems-om, obavlja naš tim ekonomista i pravnika. Organizaciju prevoza i pripremu dokumentacije precizira naš tim u saradnji sa Vašim. Etika našeg rada se odnosi na obostrano zadovoljstvo u saradnji.

Transport je naša briga

Ne kasnimo sa isporukom i poštujemo rokove

Brza i ažurna isporuka je veliki doprinos za kupca. Kupac ne kasni sa instaliranjem uređaja i poštuje rokove. Jako se ponosimo što su naši kupci zadovoljni saradnjom i po pitanju isporuke. Organizujemo prevoz u Srbiji, dok se prevoz za inostranstvo radi po dogovoru i u skladu sa željom kupca. Za Srbiju rok za distribuciju je 5-7 radnih dana. Rok za isporuku uređaja za inostranstvo je 7-15 radnih dana. Ovo je procena, nije zagarantovani rok isporuke jer na isporuku mogu uticati razni faktori: epidemiološka situacija u zemlji i u zemljama regiona, saobraćaj, štrajkovi i slično.

Zaštita prilikom transporta

Bezbednost uređaja nam je jako bitna.

Mi brinemo o pakovanju uređaja, zaštiti tokom transporta (Osiguranje pošiljke), zaštiti prava kupaca (Potvrda o kvalitetu, Garantni list i Uputstvo za korišćenje). Uređaj ima dva zaštitna sloja prilikom pakovanja. Koristimo meke materijale koji prianjaju. Takođe, koristimo i materijale potrebne debljine koji odvajaju uređaje od sanduka i time se štite od eventualnog udarca. Pakuju se u velikim drvenim sanducima.

Garancija - briga o korisnicima

 

Ukoliko imate bilo kakvu dilemu ili pitanje vezano za tehničku podršku, nemojte oklevati da nam se javite. Tehnička podrška je osnova dobrog rada svakog instaliranog uređaja. Sa distribucijom uređaja uvek dobijate i uputstvo za rad i rukovanje. Naš tim tehničara i inženjera je dostupan svakodnevno za konsultaciju, kao i intervenciju po dogovoru i u skladu sa potrebama.

Imate dodatna pitanja u vezi sa isporukom?

Pošaljite nam poruku, kontaktiraćemo vas u najkraćem roku.

Postavi pitanje

Pozovite nas