Imamo partnere koji učestvuju u našem zajedničkom razvoju i distribuciji proizvoda

Naši partneri učestvuju u zajedničkom razvoju i distribuciji proizvoda. Saradnja je most dobrog poslovanja. Zadovoljni saradnici su pakazatelj da Hola Systems dobro posluje sa domaćim i stranim partnerima. Oni veruju u naše proizvode, kvalitet i pouzdanost i doprinose odličnom rezultatu. Rezultati pokazuju da su uređaji Hola Systems postavljeni u više od 100 gradova i u više od 5 država.

Naši distributeri su renomirane kompanije sa kojima sarađujemo uz podršku, logistiku i znanje u prodaji.

Crna Gora

Nemačka

Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da od početka pratimo ogroman rad i veru u priču koja se zove Hola System. Pokazali ste kako se stiže do uspeha, preskakajući sve moguće prepreke koje se mogu desiti u razvoju. Pokazali ste kako se sve to prevazilazi, postajući svetski brend! U međuvremenu smo postali ne samo zadovoljni klijenti, već i partneri.

Nenad Stojanović - Deli prostor Niš

Hola Interaktivni kiosk je našem prostoru dao jednu potpuno novu dimenziju, dok Pultovi za merenje temperature i dezinfekciju ruku, pored svoje primarne funkcije, fenomenalnim dizajnom daju poseban šmek svakom od ulaza u objekat.

Jugoslav Stanković, Think Innovative Hub, Niš

Kvalitet i inovativnost proizvoda je glavna karakteristika Hola Systems kompanije. Profesionalizam zaposlenih i spremnost da ispoštuju sve zahteve klijenata je takođe ono čime se predstavnci Hole mogu pohvaliti. Svi Holini proizvodi nesumnjivo prate najsevremenije tendencije u svetu tehnologija.

Aljoša Gligorijević, TO Paraćin

Kreiramo hardver po vašim potrebama
Iskustvo u kreiranju inovacija
Vaše kreativne ideje možete prepustite nama. Nudimo inovativan pristup savremenoj tehnologiji. Potpuna posvećenost našeg stručnog tima inženjera i dizajnera prilagođava se vašem projektu. Možemo da razvijemo kompleksne elektronske i mehaničke komponente.
Logistička podrška i briga o isporuci
Nakon ostvarene saradnje, isporuka uređaja mora biti brza i profesionalna. Vodimo računa o logistici, transportu i zaštiti od rizika u transportu kroz osiguranje pošiljaka.
Partnerstvo i saradnja sa nama
Našim partnerima pružamo nove ideje, novu perspektivu, nadograđujemo Vaš koncept poslovanja. Svaku vašu ideju profesionalni Holin kadar sprovodi odgovorno i predano. Jako nam je bitno poštovanje rokova i dogovorenih ideja. Saradnja sa Holom donosi bolje rezultate u Vašem poslovanju.
Zajednički Razvoj?
Imate neku ideju? Podelite je sa nama.
Pozovite nas