HOLA R290 TOPLOTNE PUMPE

Pametni sistemi za grejanje i hlađenje

HOLA R290 TOPLOTNE PUMPE

Monoblok toplotna pumpa vazduh/voda

Savršene performanse HOLA R290 TOPLOTNE PUMPE mogu zadovoljiti potrebe korisnika za grejanjem, hlađenjem i grejanjem potrošne tople vode tokom cele godine

• Poseduje ekološko i prirodno rashladno sredstvo R290

• RADI STABILNO i efikasno i u ekstremno hladnim danima na -25°C održavajući visok COP uz zagrevanje tople vode do 70°C kako bi se obezbedilo grejanje i hlađenje stambene jedinice.

• Najviši nivo energetske efikasnosti A +++ i SCOP do 5,29

• Koristi poseban troslojni filter za zvučnu izolaciju tako da je jako tih u svom radu. To ga čini pogodnim za stambene objekte u gusto naseljenim delovima grada. Ovako ne uznemirava okolinu svojim radom.

• Odgovara modernom tipu stanovanja, ali se lako integriše i u već postojećim sistemima grejanja.

• Razvijen po evropskim standardima.

HOLA R290 MONOBLOK TOPLOTNA PUMPA
radi stabilno i efikasno i u ekstremno hladnim danima na -25°C održavajući visok COP uz zagrevanje tople vode do 70°C da bi se obezbedilo grejanje i hlađenje stambene jedinice.

Izaberite jedan od 5 modela HOLA R290 TOPLOTNIH PUMPI sa snagom: 8.3kW, 11.4kW, 14.8kW (230V i 380V) ili 22kW

ODLIČNIH KARAKTERISTIKA
Zadovoljava potrebe modernog društva i čuva sredinu

HOLA TOPLOTNA PUMPA R290 VAZDUH-VODA je sjajna kombinacija profesionalnih karakteristika, energetske efikasnosti i održivosti. Pruža udobnost i čuva životnu sredinu.

VISOKA ENERGETSKA EFIKASNOST
SCOP do 5,29

Što je klasa energetske efikasnosti veća, to je manja potrošnja energije. Njegov SCOP je čak 5,29 i energetska klasa efikasnosti dostiže A+++ što znači da je isplativost energije visoka, a toplota u stambenoj jedinici ujednačena.

LAKO UKLOPIVA I TIHA U RADU
Višestruki procesi smanjenja buke

Hola R290 se dimenzijama i izgledom uklapa u svaki prostor. Svojim izgledom i neutralnom bojom uklopiće se na svakoj terasi, pomoćnim prostorijama ili dvorištu.
Uređaj koristi poseban troslojni filter za zvučnu izolaciju. Mehanički dizajn protoka vazduha u samom kućištu smanjuje buku na čak 47 dB.

ZA NOVE STAMBENE JEDINICE I ZA MODERNIZACIJU POSTOJEĆIH
Do 75% uštede energije u poređenju sa električnim kotlom

Ukoliko počinjete sa gradnjom novih objekata, Hola R290 toplotne pumpe su pravi izbor koji štedi energiju, a pruža maksimalni ugođaj.
U već postojećim objektima, toplotne pumpe donose modernizaciju. Savremena efikasna rešenja postojeće objekte čine komfornijim.

POTPUNO PRILAGOĐENA VAŠIM POTREBAMA
(DALJINSKA, PAMETNA KONTROLA)

 

Daljinsko upravljanje preko Aplikacije koja podržava SMART sisteme, omogućava korisnicima toplotne pumpe
da kontrolišu grejanje prostorije i vode, sa daljine. U svakom trenutku imate kontrolu grejanja i hlađenja.

Hola-Systems-toplotna-pumpa-monoblok-R290-montaza

Hola R290 je našla primenu na nekoliko stambenih objekata. U svakom trenutku nas možete posetiti kako bi Vam prezentovali rad i kvalitet.
Monoblok 22kW je našla primenu u objektu sa 26 radijatora na 4 etaže. Preko izmenjivača toplote povezana je u sistem. Rezultati su nadmašili sva očekivanja.

POTROŠNJA

 

Konstantnom analizom na objektu – 4 etaže, pri spoljnoj temperaturi 7°C, 26 radijatora, PVC stolarija, izolacija stiropor / kamena vuna zabeležili smo maksimalnu potrošnju od 4.3 kW pri grejanju vode na 56°C. Temperatura vode u kompletnom sistemu nakon jednog sata je od 40-43°C. Ove vrednosti mogu da variraju u zavisnosti od spoljne temperature.

VELEPRODAJA ZA INVESTITORE
distribucija većih količina

Možemo organizovazi nabavku većih količina sa isporukom na vašoj lokaciji uz specijalne povoljnosti.

DISTRIBUTERI – PRODAVNICE – SERVISERI
distribucija većih količina

Ukoliko se bavite prodajom robe ili servisom robe za grejanje i hlađenje, možemo vam obezbediti specijalne povoljnosti u distribuciji naših toplotnih pumpi.

Postanite naš distributer!

Pozovite nas ili nam pošaljite poruku, kontaktiraćemo vas u najkraćem roku.

Kontakt

Pozovite nas