Interaktivni uređaji za javne institucije i prostore

Interaktivni uređaji za javne institucije i prostore

U savremenom digitalnom dobu sve je veća potreba za ovakvim uređajima u prostorima sa velikim prometom ljudi, kako komercijalnog tako i institucionalnog tipa. Javne ustanove sa velikim brojem kancelarija i usluga, sa nekoliko strateški raspoređenih uređaja mogu rešiti problem upućivanja klijenata u pravom smeru. Pored mapa, uređaji mogu na zahtev prikazivati spiskove potrebnih dokumenata za izdavanje potvrda, radno vreme određenih kancelarija ili službenika, itd.

 

Uređaji su pogodni i za holove fakulteta gde mogu davati korisne informacije studentima o rasporedima predavanja i ispita, vannastavnim programima, stipendijama i slično.

 

U komercijalnim prostorima poput tržnih centara, interaktivni touch displej je od esencijalne važnosti za snalaženje u prostoru, pronalaženje potrebnih prodavnica ili usluga, kao i veoma vidljivo mesto za izdavanje oglasnog prostora prodavnicama, promociju aktuelnih događaja ili najavu budućih.

 

Kao upotrebu u maloprodajnim objektima, uređaji se mogu programirati da prikazuju najnoviju kolekciju oblačeći kupca kao modela, gde kupac vidi kako bi mu stajao odevni predmet.

Za sva dodatna pitanja ili informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

Pozovite nas