Interaktivni uređaji u HORECA sektoru

Interaktivni uređaji – HORECA sektor

Primena uređaja u restoranima, kafeima i lancima brze hrane je fokusirana na brz i precizan sistem naručivanja – Self Ordering Kiosk. Kupac preko interaktivnog ekrana odabire jelovnik, i dobija kupon sa brojem porudžbine i iznosom za plaćanje. Istovremeno, restoran dobija isti isečak, pa se tako skraćuje proces a povećava obim prometa. Ovaj sistem daje mogućnost za loyalti programa za redovne goste, kao i prostor za plasman proizvoda: preporuke pića ili dezerta uz porudžbinu, pozivanje taksija, i slično.

 

Ovakav sistem porudžbina promoviše ugostiteljski objekat u klasu ekskluzivnih ponuda u gradu.

 

Primena interkativnih uređaja u hotelima je raznovrsna. Počev od mape hotela i hotelskih sadržaja, te smerova kretanja gostiju hotela do svoje sobe ili željenog sadržaja – do upućivanja na turističke atrakcije grada. Na stranicama prezentacije hotela može se postaviti više mesta za plasman proizvoda hotelskih prodavnica, ali i spoljih lokacija koje vide interes u reklamiranju gostima hotela: aktuelnih festivala, izložbi, suvenirnica, rent-a-car-a, taksija, shopping moll-ova, turističkih atrakcija itd. Ekran uređaja u stand-by modu može služiti kao multimedijalni reklamni displej.

 

Važno je istaći da se softver može plasirati u nekoliko odabranih jezika, što olakšava komunikaciju sa turistima/gostima.

Za sva dodatna pitanja ili informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

Pozovite nas