Hola Systems podržava razvoj pograničnih i malih gradova

Hola Systems podržava razvoj pograničnih i malih gradova

Evropski fond podstiče razvoj pograničnih gradova kao i razvoj devastiranih opština. Zapravo, Evropski fond pruža šansu da inovacije u tehnološkom razvoju učestvuju u oblikovanju lokalne zajednice po svim evropskim standardima.

Priroda i prirodnost ljudi, toplina i tradicionalni kulinarski specijaliteti su vanvremenske vrednosti malih gradova. Uprkos lepotama, pogranični gradovi kao i gradovi koji nemaju razvijenu privredu, imaju razne lokalne probleme. EU fond inicira osavremenjavanje ovakvih zajednica.

Hola osavremenjuje pirotski muzej

Saradnjom EU fonda i Muzeja ponišavlja u Pirotu izabran je Holin uređaj radi informisanja i edukacije posetilaca. Posetioci uz pomoć Holinog interaktivnog displeja 32“, Holine aplikacije (flipbook- a) i Holinog audio-vodiča ostvaruju interakciju između fizičkog i digitalnog sveta odnosno, ovako povezuju svet modernog i tradicionalnog, prošlog i sadšnjeg.

Audio-vodič posebno doprinosi utisku, originalna muzika prati epohu, dok pripovedanje oživljava slike prošlog vremena i tako turisti ponesu sa sobom utisak neprekidnog trajanja grada pod Starom planinom.

Hola-Systems-Hola-Interaktivni-displej-32-muzej-u-Pirotu

Audio – vodič u pirotskom muzeju: šta je ono što vidim?

Ako razumeš probleme zajednice, možeš i da ih rešiš

Daljom saradnjom EU fonda i gradova, Hola je svoje uređaje instalirala u Raški, Leskovcu i Bačkoj Topoli.

Raška je uz pomoć Hole pronašla zanimljivo rešenje za određene teme u katastru koje su oduzimale vreme, pa su morale biti sistematizovane. Holin uređaj štedi vreme, a samim tim i novac.

Hola-Systems-Hola-Interaktivni-displej-32-Raska

Hola u Raški štedi vreme i novac

Hola prikazuje šta se čita u biblioteci u Leskovcu

Pored sistematizacije, cilj instaliranja Holinog displeja je i animiranje kao i edukacija stanovništva. U Narodnoj biblioteci u Leskovcu, Hola je instalirala svoj displej kako bi najnoviji događaji bili vidljivi što većoj publici.

Hola-Systems-Hola-Interaktivni-displej-za-biblioteku-Leskovac

Hola interkativni displej u Leskovcu

Dobro došli u Bačku Topolu uz Holu!

U Bačkoj Topoli kroz Holin uređaj i aplikaciju je predstavljen grad dobrih suseda, sa svim znamenitostima važnim za multikulturnu zajednicu. Turističke atrakcije u samom gradu su preglednije na interaktivnom displeju.

Hola-Systems-Hola-Interaktivni-displej-32-EU-Fond-Backa-Topola

Pored praktične primene, Holin interaktivni displej 32“, predstavlja korak napred u modernizaciji gradova i u životima pojedinaca. Hola svojim uređajima podiže svest o značaju kulturnog nasleđa, olakšava birokratske poslove zajednice i čini vidljivim sve znamenitosti vezane za određeni grad.
Turizam u malim gradovima na interaktivnim displejima je na dohvatu ruke, samo treba krenuti putem atrakcija koje je Hola učinila vidljivim.

Svaka poseta ovakvim opštinama je nosila sa sobom zadovoljstvo u saradnji obeju strana. Kada korisnik dobije Holin uređaj, urađen sa velikom pažnjom i uređaj u koji verujete i stalno nadograđujete, vidite kako ste dotakli korisnika na nov način, razgranali mu načine saznavanja, uneli korisniku novu dinamiku poslovanja, i proširili svet ideja.
Male zajednice znaju šta znači investirati u budućnost, zato su izabrale Holu. Izaberite i vi Holu jer ćemo se razumeti.Pozovite nas