Hola interaktivni spoljni kiosk 49″

Specifikacije

Ekran

• LG kapacitivni displej osetljiv na dodir
• Dimenzija ekrana: 49” / 124,5cm
• Rezolucija ekrana: 1920 x 1080 / Full HD
• Ugao gledanja (H°/V°): 178/178
• Osvetljenje: 2000cd/m2

Procesorska jedinica

CPU: Intel® i3 Processor
RAM: 4GB DDR4
HDD: 500GB HDD
OSTALO: HDMI VGA ouput, USB, WiFi, RJ45
Uređaj se isporučuje sa Windows 10 licenciranim operativnim sistemom.

Napajanje/potrošnja

Napajanje: 240V 50 /60 HZ
Maksimalna potrošnja uređaja: ≤1300W

Dimenzije i materijali

Dimenzije

Težina: 180kg,
Visina: 204cm,
Širina: 60cm,
Debljina: 23cm

Materijal, termalna zaštita i elektronika

Kućište je izrađeno od čeličnog lima sa zaštitom protiv korozije (od 5 do 7 godina) i spoljnih vremenskih uticaja. U uređaju je implementirana zaštita od pregrevanja sa dodatnom ventilacijom i sistemom hlađenja. Radni opseg kreće se od -40℃ do +50℃. U ekstremno hladnim vremenskim uslovima u kućištu je instaliran modul za grejanje. Ekran je zaštićen modulom za održavanje jačine osvetljaja pri jakom osvetljaju sunčevih zraka. Automaski isključivanje pri ektremno visokim temperaturama preko +50℃ (u slučaju požara ili drugih spoljnih toplotnih uticaja). Ekran je debljine 6mm sa kaljenim staklom otpornim na „blaže i jače“ udarce. Sistemom protiv kondenzacije ekran je uvek zaštićen od vlage i rose.

Primena interaktivnih uređaja

Interaktivne prezentacije

U cilju što bolje prezentacije koja će predstavljati vašu kompaniju naš tim dizajnera i programera uključiće i vas u samu izradu interaktivne prezentacije. Sve prezentacije su namenski urađene za svaki uređaj koji se distribuira kupcu. Svi uređaji imaju svoju prezentaciju koja je smeštena na našem serveru kako bi sve promene mogle biti izvršene u nakraćem roku. Takođe smeštanje i čuvanje podataka na našim serverima daje nam garanciju da će svaki proizvod biti osiguran od ne željenih promena.

Aplikacije i ostali sistemi

Pored interaktivnih prezentacija HOLA SYSTEMS doo bavi se izradom android aplikacija i izradom namenskih softvera za touch screen panele.
Prednosti aplikacija u odnosu na prezenzacije su te da se određeni objekti ili 3D modeli mogu lakše prikazati. U saradnji sa vama možemo da donesemo najbolju odluku koja vrsta aplikacije ili prezentacije će vam najviše odgovarati. Aplikaciju koju koristimo za vaš HOLA uređaj možete koristiti i na vašim mobilnim uređajima ili dodati na Play Store.