Hola interaktivni kiosk 43″

Specifikacije

Ekran

• LG kapacitivni displej osetljiv na dodir
• Dimenzija ekrana: 43” / 109cm
• Rezolucija ekrana: 1920 x 1080 / Full HD
• Ugao gledanja (H°/V°): 178/178
• Osvetljenje: 450cd/m2

Procesorska jedinica

CPU: Intel® Celeron® Processor 3865U 1.80 GHz
VGA: Intel® HD Graphics 610
RAM: 4GB DDR4 2133MHz SO-DIMM, maks.  podržano 32GB
Uređaj se isporučuje sa Windows licenciranim operativnim sistemom.

Napajanje + zaštita

Napajanje: 240V 50 /60 HZ
Integrisan UPS Armac Line-Interactive 650VA, 390W (H/650F/LED)

Dimenzije i materijali

Dimenzije

Težina: 110kg,
Visina: 200cm,
Širina: 70cm,
Debljina: 12cm

Materijal

Kućište je izrađeno od čeličnog lima sa dodatnim ojačanjima i otvorom u zadnjem delu. U uređaju je implementirana zaštita od pregrevanja sa dodatnom ventilacijom i sistemom hlađenja.

Primena interaktivnih uređaja

Interaktivne prezentacije

U cilju što bolje prezentacije koja će predstavljati vašu kompaniju naš tim dizajnera i programera uključiće i vas u samu izradu interaktivne prezentacije. Sve prezentacije su namenski urađene za svaki uređaj koji se distribuira kupcu. Svi uređaji imaju svoju prezentaciju koja je smeštena na našem serveru kako bi sve promene mogle biti izvršene u nakraćem roku. Takođe smeštanje i čuvanje podataka na našim serverima daje nam garanciju da će svaki proizvod biti osiguran od ne željenih promena.

Aplikacije i ostali sistemi

Pored interaktivnih prezentacija HOLA SYSTEMS doo bavi se izradom android aplikacija i izradom namenskih softvera za touch screen panele.
Prednosti aplikacija u odnosu na prezenzacije su te da se određeni objekti ili 3D modeli mogu lakše prikazati. U saradnji sa vama možemo da donesemo najbolju odluku koja vrsta aplikacije ili prezentacije će vam najviše odgovarati. Aplikaciju koju koristimo za vaš HOLA uređaj možete koristiti i na vašim mobilnim uređajima ili dodati na Play Store.