Objavljen:

Interaktivni uređaji novog dizajna

Hardverska rešenja i inovacije jesu naša delatnost. Sa velikim entuzijazmom preuzimamo i radimo personalizovan i nov hardver.

43. Međunarodni sajam turizma je održan od 24. do 27. marta u Beogradu. Kompanija Hola Systems je posetila Sajam i predstavila svoj interaktivni uređaj novog dizajna.

Šta znači hardver po Vašoj meri?

Vaš biznis se razvija i zadovoljni ste svojim poslovanjem. Nakon nekog period poslovanje bi moglo da se osavremeni i usavrši. Potreban Vam je digitalni saradnik koji bi:
– Bio efikasan i pružio informacije u aktuelnom trenutku,
– Dobio nove performanse sa kojima se vaše poslovanje osavremenjuje.
– Ljubazan je i odmah razume zahteve korisnika.
– Povećao prodaju.
– Jačao brend i imidž kompanije.

Kako to izgleda na primeru?

Ukoliko ste turistička organizacija, zanimljivo bi bilo da interaktivni uređaj poseduje kameru koja će zabeležiti turistu u gradu koji posećuje. Takođe, motivi grada mogu se nalazite kao ram fotografije. Tako fotografija postaje razglednica. Ovakva tip uređaja smo radili za Aranđelovac te tako imamo razglednicu Pozdrav iz Bukovičke banje. Sliku posetilac sebi šalje na mail ili na mail dragog prijatelja.

Ukoliko bi banka želela hardversko rešenje namenjeno za potrebe ustanove, moguće je u naše uređaje ugraditi senzore. Njihovim radom, pokreće se uređaj koji može pozdravljati korisnike i upućivati ih na informacije koje kiosk pruža. Uređaj obaveštava korisnika o svim aktuelnostima u banci. Time bi se uštedelo vreme jednog zaposlenog.

Veliko iskustvo Hola Systems ima u izradi personalizovanih hardverskih rešenja. Podsetimo se uređaja za dezinfekciju, uređaja za merenje temperature, kao i uređaja koji emituje zagađenost vazduha.

Posetili smo 43. Sajam turizma u Beogradu

Na Međunarodnom sajmu turizma Hola je postavila dva dizajnerski nova uređaja. Uređaje karakterišu:

– Dizajn je sveden i nenametljiv, ali efektan. Konstrukcija je razbijena osvetljenjem i tako masivnost uređaja dobija toplinu koju prenosi na ambijent.
– IIYAMA displej – dizajniran za neprekidno, danonoćno okruženje, velike je osvetljenosti i pruža dinamičan i oštar prikaz sadržaja.
– Aplikacija rađena za potrebe turizma.
Jedan ovakav uređaj se našao na štandu TO Araneđelovac, dok se drugi našao na štandu TO Niš.
Oba uređaja sadrže aplikacije koje su namenski rađene za potrebe turističkih organizacija. Predstavljeni su turistički sadržaji gradova i okoline, znamenitosti, festivali i smeštajni kapaciteti (kao i restorani i kafići).
Na štandu TO Paraćin našao se interaktivi displej koji je svojim sadržajem doprineo brzom razgledanju Paraćina i okoline.

Utisci sa Sajma

Interaktivi uređaji jesu jedna od novina i potreba turističkog sektora. Njima turistički sektor, ali i mnoge druge industrije ostvaruju digitalizaciju i unapređuju poslovanje.
Na Sajmu su naši saradnici mogli interaktivno da prezentuju svoju turističku ponudu. Pored flajera, posetioci štanda su mogli vizuleno da dožive predele o kojima se pripoveda.

Pogledajte kako izgleda interaktivni kiosk sa personalizovanim hardverom

Dva dana nakon Sajma, kompanija Hola Systems je uređaj sa hardverom prilagođenim za potrebe turizma postavila u Aranđelovcu, u parku Bukovičke Banje.

Primer sa početka teksta se nalazi baš na ovom uređaju.

Uređaji novog dizajna našli su se takođe u osnovnoj školi u Vršcu kao i u gimnaziji u istom gradu. Učenici i uprava škole su zadovoljni jer je ovim projektom svima omogućena:

– Brza i pregledna pretraga (može prikazivati raspored časova odeljenja i nastavnika kao i listu knjiga u biblioteci),

– Edukacija na zanimljiv i interaktivan način (mnogi projekti mogu biti prikazani na uređaju i tako aktivno učestvovati u nastavi),

– Dostupnost informacijama u pravom trenutku,

– Preuzimanje sadržaja skreniranjem QR kodova,

– Mogućnost oglašavanja aktuelnih i budućih događaja bitnim učenicima,

– Prikazivanje školskih novina, listanje sadržaja.

Uređaji imaju mnogostruku funkciju i u potpunosti se prilagođavaju zamisli korisnika.

Nov dizajn prati nove potrebe tržišta. Hola Systems uspešno usklađuje savremenu tehnologiju i moderan dizajn. Novi uređaji, zapravo, nova hardverska rešenja su prava privilegija za kompaniju. Tada saradnjom sa firmom za čije se potrebe izrađuje uređaj, stvaramo dobru energiju koja iznedri proizvod jedinstven i autentičan.

Kreiramo hardver po vašim potrebama
Iskustvo u kreiranju inovacija
Vaše kreativne ideje možete prepustite nama. Nudimo inovativan pristup savremenoj tehnologiji. Potpuna posvećenost našeg stručnog tima inženjera i dizajnera prilagođava se vašem projektu. Možemo da razvijemo kompleksne elektronske i mehaničke komponente.
Logistička podrška i briga o isporuci
Nakon ostvarene saradnje, isporuka uređaja mora biti brza i profesionalna. Vodimo računa o logistici, transportu i zaštiti od rizika u transportu kroz osiguranje pošiljaka.
Partnerstvo i saradnja sa nama
Našim partnerima pružamo nove ideje, novu perspektivu, nadograđujemo Vaš koncept poslovanja. Svaku vašu ideju profesionalni Holin kadar sprovodi odgovorno i predano. Jako nam je bitno poštovanje rokova i dogovorenih ideja. Saradnja sa Holom donosi bolje rezultate u Vašem poslovanju.
Zajednički razvoj
Imate neku ideju? Podelite je sa nama.
Pozovite nas