Objavljen:

HOLA INTERAKTIVNI KIOSK ZA ČIST VAZDUH

Da bi se krenulo na put ekološkog rasvešćavanja, potrebno je animirati građane.
Sa tim ciljem mnoge firme su napravile aplikacije koje mere zagađenje dok su druge izradile sajtove koji prikazuju stalne rezultate merenja čistoće vazduha. Pritom, u svakom projektu, uključeno je stanovništvo kao i lokalne samouprave.
Postavljanjem interaktivnog kioska, statisktike i upozorenja koja aplikacije očitavaju, postaju jasna i postaju jedna od bitnih tema zajednice.

INTERAKTIVNI KIOSK KAO REŠENJE ZA ZAGAĐENJE U VELIKIM I MALIM GRADOVIMA

Veliki gradovi poput Budimpešte, Beograda i Prištine se svake grejne sezone susreću sa velikim zagađenjem kako u centru grada tako i na obodima grada. Međutim, simptomatično je da mala mesta koja bi trebalo da imaju nizak nivo zagađenja, beleže upravo suprotno – rast zagađenja.
Mnoge organizacije nalaze načine da to promene, da skrenu pažnju na bitno pitanje – kakav vazduh dišemo?

KAKO HOLA INTERAKTIVNI UREĐAJ UČESTVUJE U REALIZACIJI PROJEKTA – OČUVANJE ČISTOĆE VAZDUHA?

Hola Systems je ostvarila uspešnu saradnju sa organizacijom iz Peći – Let’s do it Peja . Oni su želeli uređaj koji je pouzdan da iznese projekat koji su zamislili. Takođe, naše pređašnje iskustvo je njima ulilo poverenje da smo firma koja profesionalno i efikasno prevazilazi sve moguće nedoumice vezane za izradu, instalaciju, logostiku.
Peć je grad koji se nalazi u kotlini, okružen je Šar planinom, šuma ima puno i iako deluje neverovatno, zagađenje postoji. Čak je zagađenje u predgrađima veće nego u centru grada. Govorimo pretežno o zimskom periodu kada je moguće da se statistika oboji narandžastom ili crvenom bojom i tako upozorava na alarmantnost.
Let’s do it Peja je osmislila način kako da problem o zagađenju bude vidljiv svima, od uprave do građana i tako uočen problem se mora rešavati efikasno i odgovorno. Naš uređaj doprinosi projektu tako što tema o zagađenju postaje transparentna i tako podiže svest zajednice.

NA UREĐAJU SAZNAJETE:

– Kakav je kvalitet vazduha za određeni datum u gradu i okolini.
– Kvalitet vazduha sugeriše građanima da li mogu nesmetano da obavljaju svoje aktivnosti napolju. Ove informacije su naročito bitne za osetljivu grupu građana.
Uređaj je ovim postao mesto na kome se stanovništvo stalno podseća da treba da brine o svom zdravlju i svojoj okolini.

ZAŠTO HOLIN INTERAKTIVNI KIOSK?

Hola interaktivni kiosk 49’’ je pouzadno rešenje za merenja na otvorenom. Karakterišu ga otporni materijal i dobra zaštićenost.Održiv je i na niskom minusu i visokom plusu. Sa svim karakteristikama čini odličnu platformu za očitavanje izmerenih podataka o zagađenju na otvorenom.

Interaktivni Hola kiosk, uz aplikaciju koju smo izradili, pokazuje rezultate zagađenja vazduha koje prima sa uređaja za merenje čistoće vazduha kao i iz baze Hidrometerološkog Instituta Kosovo.

Jedinstvom softverskog rešenja i postojanim i uslužnim hardverom, Interaktivni spoljni kiosk je pouzdan partner u nameri da društvo učinite boljim.

Interaktivni kiosk je uređaj koji je mnogofunkcionalan i okupira pažnju kako izgledom tako i informacijama koje pruža. U odnosu na displejeve koji samo emituju sadržaj, Holin interaktivni kiosk poziva korisnike da učestvuju, da se informišu i ponesu sa uređaja informacije sa sobom ( preko aplikacija ). Opštinska uprava i organizacija uključivanjem interaktivnog kioska u promociju svojih ideja svom timu rešava pitanje vidljivosti bitnih tema kao što je zagađenje, zatim skuplja informacije o svesti i savesti sugrađana i utiču na istu.

KAKO JE IZGLEDALA SARADNJA IZMEĐU LET’S DO IT PEJA I FIRME HOLA SYSTEMS?

Organizacija Let’s do it Peja profesionalno i odgovorno je realizovala projekat namenjen svojim sugrađanima sa ciljem da svoju sredinu učine ekološki rasvešćenom.

Hola Systems je dobar partner u takvoj odluci, kako svojom ponudom tako i dobrom logističkom organizacijom.

Kako smo prvi put bili u gradu, prijala je gostoljubivost meštana i njihova predusretljivost. Oseća se tradicionalno poštovanje stranaca. Let’s do it Peja je organizacija u kojoj ljudi koji žele promene, prvo polaze od sebe i daju dobar primer. Naši saradnici zagovaraju grad bez duvanskog dima što i pokazuju na svom primeru.

 

Čistota naših intencija da očuvamo životnu sredinu zahteva da se bavimo čistoćom onog što dišemo jer ovaj svet ostavljamo svojoj deci. Zapravo, mi smo svet pozajmili od njih. Zašto onda ne bi bio bolja verzija onog što sada jeste?

Kreiramo hardver po vašim potrebama
Iskustvo u kreiranju inovacija
Vaše kreativne ideje možete prepustite nama. Nudimo inovativan pristup savremenoj tehnologiji. Potpuna posvećenost našeg stručnog tima inženjera i dizajnera prilagođava se vašem projektu. Možemo da razvijemo kompleksne elektronske i mehaničke komponente.
Logistička podrška i briga o isporuci
Nakon ostvarene saradnje, isporuka uređaja mora biti brza i profesionalna. Vodimo računa o logistici, transportu i zaštiti od rizika u transportu kroz osiguranje pošiljaka.
Partnerstvo i saradnja sa nama
Našim partnerima pružamo nove ideje, novu perspektivu, nadograđujemo Vaš koncept poslovanja. Svaku vašu ideju profesionalni Holin kadar sprovodi odgovorno i predano. Jako nam je bitno poštovanje rokova i dogovorenih ideja. Saradnja sa Holom donosi bolje rezultate u Vašem poslovanju.
Zajednički razvoj
Imate neku ideju? Podelite je sa nama.
Pozovite nas