Objavljen:

HOLA INTERAKTIVNI KIOSK NA SAJMU ZAPOŠLJAVANJA JOBFAIR20

Sajam zapošljavanja JobFair20 održan je na Elektronskom fakultetu u Nišu od 02.-03. marta 2020. godine. Dobili smo poziv iz organizacije koji smo rado prihvatili i postali prijatelji sajma. Kao mlada firma umemo da cenimo ovakve organizacije pa smo za potrebe sajma uradili kreativnu interaktivnu aplikaciju. Na Hola interaktivnom kiosku sa ekranom osetljivim na dodir korisnici su mogli da vide agendu, interaktivnu mapu sa štandovima i spiskom svih izlagača. Takođe aplikacija sadrži i stranicu o svim izlagačima i logotipe sponzora i prijatelje sajma.

Hola interaktivni kiosk uređaj je postavljen na ulaz sajamskog prostora sa štandovima. Ovakvi uređaji su veoma korisni za sajmove i organizacije poput ove jer na brz i lak način korisnike informiše o prostoru i celokupnoj organizaciji.

Kreiramo hardver po vašim potrebama
Iskustvo u kreiranju inovacija
Vaše kreativne ideje možete prepustite nama. Nudimo inovativan pristup savremenoj tehnologiji. Potpuna posvećenost našeg stručnog tima inženjera i dizajnera prilagođava se vašem projektu. Možemo da razvijemo kompleksne elektronske i mehaničke komponente.
Logistička podrška i briga o isporuci
Nakon ostvarene saradnje, isporuka uređaja mora biti brza i profesionalna. Vodimo računa o logistici, transportu i zaštiti od rizika u transportu kroz osiguranje pošiljaka.
Partnerstvo i saradnja sa nama
Našim partnerima pružamo nove ideje, novu perspektivu, nadograđujemo Vaš koncept poslovanja. Svaku vašu ideju profesionalni Holin kadar sprovodi odgovorno i predano. Jako nam je bitno poštovanje rokova i dogovorenih ideja. Saradnja sa Holom donosi bolje rezultate u Vašem poslovanju.
Zajednički razvoj
Imate neku ideju? Podelite je sa nama.
Pozovite nas